Find us on Facebook
Hot Topics

80後百萬富翁

財富金鑰匙
  龔成課程【投資倍升股課程】:http://www.80shing.com/course.php ..
另類職業都賺過億?
賺錢真係有好多方法,今次分享的方法,絕不鼓勵大家做(因為涉及犯法行為),但當中的思維概念,就好值得再分享。(記住,唔好學,真係唔好學,只是認識背後思維。) 身家過億的「鳳樓天后」「瓊姐」,坐擁7個物業,其中4個當成22個當房鳳樓,並向旗下廿四小時接客的鳳姐抽佣,單計經營凰樓她已月入六十萬元。 經營淫窟的「瓊姐」,雖然只有小學程度,但致富有道。廿年前「瓊姐」由鳳姐做起,死慳死抵不停儲錢,..
點解我要出書,真係咁好賺?
不知不覺,我已出版了13本書,由2012年到今天。出書要用的心力很多,但為何我出完一本又一本呢,是否因為出書賺到錢? --1999年-- 話說近二十年前,我初次踏足股市,在這全新領域,我是無知而充滿疑問的,就連遊戲規則亦一知半解的,為尋求學校以外但更實用的知識,我開始到圖書館尋找答案。雖然從電視報紙等都會有所學,但相比資訊,我更需要知識。 但我估不到,原來睇書所學的,遠比學校..

Copyright © 2022 龔成老師|致富平台
All rights reserved.